Home    >   Reizen & Vakantie   >   Skiën tegen lage prijzen

Skiën tegen lage prijzen

0ue_c9zwhdq-polina-kirilenko

Skiën tegen lage prijzen, zelfs tijdens de schoolvakanties

U wilt graag met skivakantie, maar als u de rekenmachine erbij pakt schrikt u van het kostenplaatje. Wat een bedragen! Bij op vakantie gaan komt immers heel wat kijken. Uw logies, een skipas, een verzekering, diverse reiskosten. Duizend euro lijkt dan plotseling een kleinigheid. Moet u uw felbegeerde skivakantie dan maar vergeten? Integendeel, want voor wie goed zoekt zijn er wel degelijk goedkope ski-bestemmingen te vinden! De kwaliteit daarvan zou u zelfs weleens aangenaam kunnen verrassen!

Tips en trucs voor goedkoper skiën

goede-deals-skien-tegen-lage-prijzen-2

Wilt u goedkoop op ski vertrekken, dan zijn er een aantal dingen waarmee u rekening moet houden. Op ski vertrekken, zeker tijdens schoolvakanties, is meestal niet de goedkoopste keuze. Dit is immers bij uitstek de tijd waarin uitbaters van ski-gebieden, hotels en winkels hun inkomsten moeten verdienen. Zodoende zullen zij minder snel voordelige skireizen aanbieden. Toch betekent dit niet dat uw winter plannen de koelkast in kunnen. Vertrek bijvoorbeeld eens een lang weekend naar de bergen of doe uw voordeel met de promotiecodes van Bonsplans!

Andere manieren voor goedkope winter sporten

goede-deals-skien-tegen-lage-prijzen-3

Ook een pakketreis is een goede manier om goedkoop te kunnen skiën. Deze reizen zijn vaak goedkoper dan een losse week pas en de prijs is inclusief heen- en terugreis en huur van het appartement. Ook de huur van het materiaal is vaak inbegrepen bij de pakketreis.

Een andere optie is het boeken van een georganiseerde busreis. U wordt dan ergens in België opgepikt en twaalf uur later staat u in de sneeuw. Gemakkelijk en goedkoop. Heeft u echter lange benen, moeite met inslapen of wordt u niet enthousiast bij de gedachte aan uitgelaten studenten, dan kan zo’n busreis een ware kwelling zijn. Bovendien moet u dan rekening houden met krap bemeten appartementen.

Mis daarom onze goede plannen niet. Aantrekkelijke promo’s helpen u om maximaal te kunnen genieten van poederhellingen en hagelwitte pistes. Vergeet tot slot uw zonnebrandcrème niet. Verbrand zijn verkleint het skiplezier!

Heeft u nog geen account voor Goede Deals Online?.
Inschrijving

OF

Ongeldige gebruikersnaam of paswoord

Paswoord vergeten?
Herinitialisering van het paswoord

Vul het e-mailadres in waarmee u bent ingeschreven. We sturen u een e-mail met een link om een nieuw paswoord te kiezen.

Gelieve alle velden correct in te vullen

We hebben u een e-mail gestuurd

Schrijf u in en ontvang gratis de Goede Deals        

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief
>